Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva i nuet

Singla ned
Ståendes på en fjäder
Utan att förlora balansen
Är att leva i nuet

Stirra stint
Skärskådande genom daggdroppen
Utan att förlora begreppen
Är att leva i nuet

Små leende nöjdhetssucka
När kaffet ställs ned
sörpla i sig
Alltet
På 10 minuters
rasten
Är att leva i stunden.





Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 87 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-25 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t