Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sedan urtid och i ur-tid

 

Då natten stupar
ses gryning grott
dunklet in glupar
allt mörker snott

när dagen nalkas
afton ned dämpat
med solljus talkas
nytt dygn kämpat

likt köksurs gång
tickar klotet tiden
stafettens etalong
ånyo i efemeriden




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-27 09:08



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Snyggt ordflätat om tiden som stundom tycks vriden.
2022-10-27

  Solstrale VIP
Sommar o höst, klockan ur led är tiden…
2022-10-27

    Sefarge VIP
Tick-tack förmedlande
Händelse-berikande
rimskrivelse!Tiden
är evig.Så länge liv
består? Medans
modestilen på
Uren kommer
och går?
;)
2022-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP