Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegling

Snärtar till ibland
Plaskar i vattnet

Tycks som öringar
graciöst hoppar upp
ur palatsets fönster

medan änder och
svanar glider fram
över den gröna fasaden

I en spegelbild




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-26 13:57



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Spegling av liv vid en strand.
2022-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP