Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fläta mig

Jag är snäll och timid
och jag har på mig kavaj
och knytblus och knut i håret
jag vårdar mina naglar
jag har knutar i magen
och en i fickan

Men i dikten!
i dikten är jag fri
och i dikten
bär jag morgonrock på tunnelbanan
röker inomhus på jobbet
sitter med benen upp på stolen
när jag träffar nya kunder
med dyra dyra saker

I dikten!
i dikten är jag otrevlig
rak och torr och trög
där hör jag hemma
där släpper jag ut håret
löser korsord på kontoret
gör flätor av knutarna i magen




Fri vers (Fri form) av minblekakind VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-10-26 19:57



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
i poesi kan man leva sig in i vilken stil som helst.
2022-11-17
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP