Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Står numera på ett hemligt museum. Bild publicerad med tillstånd av Tonefilm AB.


Jönssonligans "Schiitbiil"

 

Denna sletna bil

en Chevrolet Impala

har nått stjärnstatus

folkskygg likt Greta Garbo  

gömmer sig för skvallerpress  

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-27 10:17



Bookmark and Share


  rostspik VIP
"Akta lacken pappskalle!"
2022-12-24

  Öknens Ros VIP
Kan tyckas vara vräkig i sin design, men värt att bevaras till eftervärlden.
2022-10-27

    Sefarge VIP

Metall som muskel
Skönhets beskrivet!
I Djungel-storstad
som på savannen
finns olika,men
Ändå Impalaor!
Som bringar
skönhet o
grace,om
än annat,
rostigt
gått i
kras?
;)

2022-10-27

  Solstrale VIP
Kul på hjul inget jönsigt strul!
2022-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP