Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


989.POWERFUL RHYTHM ...

989.POWERFUL RHYTHM ...

BLÅST
AV MARS...

VENUS
GRÅTER...

NEPTUNE
I FÄRGFÖR-
-ÄNDRING...

PLUTO
HÄLLS I
JUPITER...

KRONAN
LEDER

UNIVERSUM
I KORTLEKEN...
::::::::::
POWERFUL
RHYTHM
::::::::::
HYPNOTIC
WORDSMUSIC...
::::::::::
FÖSER
ALLA
FRAMÅT
::::::::::
***THE ANGELS
ALARMCLOCKS!***
===
534.2017/09/13
511.2017/07/07
830.2020/11/14
===
kbf




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-27 07:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP