Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra sidan av tiden

Jag tappar bort mig själv
i tankarna
försvinner i det osynliga
vinkar till någon
på andra sidan
av tiden

Ett sår i min själ
som inte kan läka

Tänk om jag kunde vakna
och se allting
som det egentligen är

Allting i mig sparkar bakut




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-27 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP