Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min lilla ängeln

Flyger genom

Rummet

Passar på

Allt går bra

Se  vingslagen

Ger en styrka

Inte rivas ned

I tunga dagar

Följer med

Ger kärlek

Värmer 

Allt  blir bra igen

Dagarna bryts

Av ljus

Och hoppfullhet

I rummet

Du är inte ensam




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-27 13:03



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Stark och underbar är din dikt - ensamma är vi verkligen inte - inte i denna poeter-virvel. Kram!!!
2022-11-01

  Bibbi VIP
Upplyftande.
2022-10-28

  alicja lappalainen VIP
änglar ..jag har träffat de i mitt liv några gånger , alltid förkläda till människor
2022-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP