Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en sorgfri plats


Jag dricker mitt morgonkaffe
sittande vid mitt bord

Blind för nyhetsflödet
Döv för kommande hot

Jag följer de rullande löven
med blicken från mitt kök

Ett moln stannar vid dörren
Går genast upp i rök

Det råder en väldig tystnad
Långt ifrån krigets larm

Det finns en sorgfri plats
i den vissnande skogens famn




Fri vers av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-27 14:34



Bookmark and Share


  Stisse
Fin dikt om att leva i skuggan av kaos.
Underbart att det finns en sorgfri plats att krypa in i. Naturen skänker tröst och ljus när det mörknar alltmer.
2022-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP