Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halv

Småstad under huden.
Där människor vandrar
längs ådrorna.
Hjärtslagen slår i takt
med vargtimmen.
Stundtals havsblå blickar
genomskådar natten.
Ljudlöst lämnar kameleonten
sitt näste.
Vingar drar sig tillbaka.
Så som jag.
Förvildad.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-27 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP