Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Det finns mer till livet än vad ögat ser."


Klokheter och Fascinerande tankar (17)

 

 

*

 

.......

 

Så länge vi inte vet planen bakom någons liv

har vi varken kunskapeller rätt

att råda eller döma.

 Men vi kan alltid vara medmänniskor.

 

.......

 

*

 

@EFM

 




Övriga genrer (Aforism) av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-28 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP