Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris från arkivet


Endast spindeln vet

Hård trafik pulserar,
avgas ligger tät

På broräcket, en syrlighet
i spindelns vackra nät

Det darrar till av skörheten,
en skönhets majestät

Så stark är tråden, makalöst,
jag undrar hur det lät

När tråden fästs till annan tråd
Endast spindeln vet












Bunden vers (Rim) av Jane S VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-28 09:57



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En del människor räds täta textmassor, likt någon en spindel, mamba eller giftig tunga.
På ett som föredömligt sätt, här texten kan så trösta sargat hjärta.
2022-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP