Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2012

Jag var i Kew garden
efter olympiaden
efter Eurovision
Jag hade naturvetenskap
och eftersmak av en kyss
när jag glömde passet
på Heathrow

Vi visste ännu inte att detta
var en tid då
En tid då vi antingen ska vara
gammal eller ung
Livet bör vara över
Eller just ha börjat
Precis som på Världen av igår

Se slottsruiner genom tågfönster
hotellfrukost när hotellfrukost var heligt
alltid på väg på räls
bergsmassiv och floder korsas
järnvägar byggda av dåtidens
Elon Musk




Fri vers av A. Ostsee
Läst 93 gånger
Publicerad 2022-10-28 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee