Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om natten




Om natten
talar min själ
med sitt ursprung

i ljuset av livet
i skuggan av döden

en tankeviskning

en from förhoppning
om ett lyckligt
slut.






Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-10-28 14:57



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Måste läsa, fundera, läsa igen, fundera igen, klia huvudet, skaka på det och så läsa texten om igen.
2022-10-30

  Maiah VIP
Så vackert mitt i livets allvar. Det är en ynnest att kunna lyssna till mellanrummet av liv och död
2022-10-30

  Eva Langrath VIP
Fin dikt med en stämning som jag känner igen mig i.
2022-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP