Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafetten ringlar vidare mellan en handfull poeter. I vanlig ordning gav mig Gunwale tre ord, nu "Armaturen, Viv, Gemål". Det första trodde jag blott hade med lampor att göra, men innefattar massa ordnad (skydds)utrustning. Tillför 18 egna så blir 21 ord.


Gamängaktig Slottsbal (stafett 67)

 

 

 

Armaturen installerades

av inget ljushuvud precis.

Spegelboll?!?

 

Säkringarna gick och folkdansade

med dessertvinsrusiga

prinsess-festprissar?!?

 

Vivören kurtiserade viv.

Som gemål uppsattes G-klav.

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-28 17:24



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Låter som en riktig fest. Här pumpas det på med infall, må jag säga.
2022-10-30

  TrollTörnTrappan VIP
G, exakt min tanke kring hur säkringar går och... jajamän, orden drar varandra likt vagnar i ett tåg på/av-kopplingsbara. Den arma turen var jag nästan på väg att komma in på, och din återföring till lössläpptheten är genialisk i sig.
2022-10-29

  Gunwale VIP
Ljushuvudets arma tur kanske var att det fröjdades vilt trots allt, säkert alltför lössläppt, förresten (apropå Skansen-kobran).
Ev valfritt om man läser ihop ”Säkringarna gick” eller ”gick och folkdansade”!

Orden tycks här som vanligt dra fram varandra och överraska.

2022-10-29

  lodjuret/seglare VIP
G-klav kan vara bättre än enklav...
2022-10-29

  Cikoria Blå VIP
Rolig att läsa, och ännu roligare att läsa högt.
Testa vetja!
Min tunga fick jobba den.
Bra bidrag.
2022-10-28
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP