Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats förvar

 

Sveper en vind

smeker en kind

sväljer en tår

döljer mitt spår.

 

Stjärnan i rymden blinkar sitt svar

visar vägen till hjärtats förvar.

 

Sänder ett hopp

tänder en kropp

saknad som brinner

längtan som försvinner.

 

Stjärnan i rymden blinkar sitt svar

visar vägen till hjärtats förvar.




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-28 16:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Finstämd och skapande av lugn.
2022-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP