Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
TIDEN tar slut


Tjuven



Tiden är en tjuv, Den ljuger och den går fort, för fort.
Nu är det redan sluttider och det gick väldigt fort, från år 0 (noll) och till NU.

Våra dagar, ja allas dagar är räknade och uppskrivna i Guds bok,
Där står exakt hur många dagar du och jag har på jorden.

Inte ens en tanke kan du tänka utan att Gud hör den.
Tiden är en tjuv, jag hoppas att din tid har varit ljuv,
många är bestulna, av sorger och besvär och fick inga ljuva dar.

Tiden är en tjuv, för inte visste vi vilka dagar vi skulle få,
Nu är det också mycket mer än bråttom att berätta detta fenomen
att dagarna försvinner en och en och nu går det mycket fort.

NWO har tagit dagarna i från oss och NWO sparkar snart på högar utav lik
NWO har tagit och tar Agendan på blodigt allvar, likaså gör jag och försöker
varna så gott jag kan.

Jesus kommer åter snart och hoppas finna många som på honom tror, dem tar han hem till Himmel-rik.

Dikt ©Maria




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 41 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-28 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet