Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart Blod

Mitt inre skrik
pulserar i min ven.
Skapar panik
med ett mörkt sken.

Mitt blod är en sjö
svart som en natt.
Mitt hjärta en ö
destruktivt besatt.

Jag kan inte simma
för att hitta min själ.
Allting är en dimma,
min stora akilleshäl.




Bunden vers (Rim) av nigrum anima
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-28 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nigrum anima
nigrum anima