Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nr 143 "Döden dör aldrig"

Döden dör aldrig

Liksom döende poeter

i sitt tidevarv på jorden

hoppar de bara av karusellen

på tivolit

för att underhålla andra

© Christer Johansson 2022-10-28




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-28 23:09



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
"Dör Döden, färjkarl, är vi alla döda1" (Lars Forssell, "Sånger", Bonniers 1986)
2023-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP