Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öga för öga tand för tand

Öga för öga,
tand för tand,
gör oss alla blinda,
i vendettas land.

Hämnden är som ljuvast
när den kall serverats,
och alla spår av existens,
från jorden raderas.

Å nej jag är inte arg,
behöver inget flock,
jag är ensam varg,
som bär på en Glock.

Magget proppad full,
med lojala vänner,
de som aldrig tvekar,
när det väl gäller.

Benim Ibliz inkarnerad,
mean machine monstret,
du kan låsa dörren, men
jag kommer genom fönstret.

FÖR

Hämnden är som ljuvast
när den kall serverats,
och alla spår av existens,
från jorden raderas.




Bunden vers (Rim) av Barabbas
Läst 102 gånger
Publicerad 2022-10-29 05:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barabbas
Barabbas