Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila i frid

Sega, månader och år.
Klockor, tickar tiden står.
Stilla, bakom gula muren.
Det var, rena rama turen.
Undkom med livet i behåll,
där så många trillade och föll.

Tänker på dig,
saknar dig min vän,
om nu himmel finns,
syns vi där igen.

Vi är ju de, trasiga fördömda.
De skyldiga, förbannade bortglömda.
Pustar ut, i en lättnads suck.
Du vet hur det är att vara muckarsjuk.
När ångest sakta greppar taget,
om en, kvart i åtta på slaget.

Tänker på dig,
saknar dig min vän,
om nu himmel finns,
syns vi där igen.




Bunden vers (Rim) av Barabbas
Läst 92 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-29 07:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barabbas
Barabbas