Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


990.FÖRLÅT!

Regn...
på ditt ansikte
men dina läppar är för
torra i kärlekens kyss

darför...gråter du
väldigt bittert...BERÄTTA ...

:::::::::::::::::::::::::

Det är till ingen nytta,
ditt kroppsspråk
säger något annat

och när vi ser
varandra i ögonen
snubblar vi båda två

::::::::::::::::::::
Låt oss hålla hand,
blunda och känslor
kommer själv rinna ut

Titta in i avgrunden???
och seEe...NeeeEeeeJ!!!
det är helt värdelöst
ooooooork....saknaaas

låt bättre känslolös
virvelrörelse dölja
förlust av hjärtan...
:::::::::::::::::::::

opppppppppppppppppps!
flög ur munnen

FÖRLÅT!
kbf




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-29 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP