Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

I en ständig känsla

för en väntan

en längtan 

utan att veta 

efter vad eller varför 

där i varje dag 

 

 




Fri vers av Quasimodo
Läst 89 gånger
Publicerad 2022-10-29 12:37



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Din väntan känns och känns igen...
Bra skrivet!
2022-10-29

  till E
Det finns något här. Något som fångar en känsla som jag tror är ganska påtaglig för många.
2022-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo