Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
introvert, intiutive känslig och mottaglig


Är du också en INFJ person?

En social ensamvarg!

Redan som barn kände du att du inte
riktigt passade in. Du försökte passa in
genom att kopiera andras uttryckssätt för
att bli accepterad.

Kände direkt när rangordningen i grupp
började och hur de genom olika sätt att
att placera dig under makt o kontroll
ibland innebar rent förtryck!

Behov av egen tid för att återhämtning men också
för att bearbeta alla intryck och känslor som
absorberats i kontakt med andra.

Många kontakter men få nära vänner.

Vet vad andra behöver och går ibland över
gränser för att tillfredsställa deras behov och
glömma bort att jag också behöver samma sak!

Kreativ energi som behöver få utlopp i rörelse men
också i ord där tankar och frågor söker svar!

Människor kommer och går i ditt liv. Stor uthållighet
men när du känt att andra använder dig för att
projicera negativa gömda känslor på dig som upprepas
så stänger du dörren med en smäll!

Lätt för att läsa av kroppsspråk och känna in hur
människor mår men också hur rädslor för att
förlora kontroll leder till avund, svartsjuka och
att bortmanövreras. Svårt för andra att acceptera
självständighet och annorlunda uttryckssätt!

Viktigt att vara i naturnära miljö där tankarna får
landa i förståelse för livets frågor analyseras och
kan skapas och materialiseras i bilder och ord och
direkt handling!

Var och en har sin livsvandring att gå och ofta låta livet
lära de läxor som ska visa vägen där min medverkan
inte är min uppgift beroende på personens handling
som blir den skörd som är individuell där sorg, smärta
ofta är restprodukter i livsläxor!

Livsälskare, människovän med viss distans INFJ
Ingen lätt livsvandring men innehållsrik!













Övriga genrer av WyS VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-10-30 11:18



Bookmark and Share


  rostspik
Myers-Briggs personlighetstest är pseudopsykologi skapat av två hemmafruar utan sakkunskap.
2022-11-10

  Lars Hedlin
Stark är insikten av att tillhöra en kategori av människor och känslor! Allt är väl kanske högsta grad individuellt Tack för en fin insikt .) kram
2022-11-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande.
2022-10-31

    lydriket
Intressant läsning.
INFJ fyller utrymmet mellan utropstecknen i historieböckerna, i ont som gott.
2022-10-31

  Koloristen
Jag tycker det känns fel att köpa de där kategoriseringarna. Annars trivs jag med mitt utanförskap och min aversion mot det moderna, "demokratiska" samhället. Det kan sedan kallas vad det nu vill.
2022-10-30

  Kungskobran VIP
Introvert skall man va
för att må bra
för då slipper man mycket skit
som inte hör hit
2022-10-30
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP