Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktoberbagatell 6

 

 

Framkallar minnen

i mörkrummets dunkel syns

ljusa som mörka

framträda utan censur

negativ blir positiv

 

fixerar blicken

och ser skammen i hennes

ögon i skuggan

bland alla leenden är

det den som dröjer sig kvar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-30 12:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fint och vemodigt. Tilltalar mig just nu.
2022-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP