Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku

 

Brandgula flammor
speglas mot husfasaden
Pumpans leende


Fabrikslokalen
ombyggd till ett stort lekrum
Hoppet lever kvar


Mörkare dagar
Vrider tillbaka klockan
till en annan tid

 




Bunden vers (Haiku) av Daniel_78 VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-30 13:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Hajade de två senare, hajade till och fattade galoppen, med att var ute och rida på tid.
2022-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP