Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modus Vivendi en höstkväll. Del 4

Igår sköt ytterligare en person sig.

För att kronofogden inte gav sig.

Och han kunde inte ge sina barn det de behövde.

Har slut på rosor snart.

- - -

Och så fick jag ett jobberbjudande med lön som en SAS pilot.

Men jag tackade nej för att min chef är grymt bra.

Och det forna skillsmässoträsket visade sig igen.
När jag talade med min advokat.
Om minnen från kriget,
där vi båda lyfte de vapen vi hade.

Det var ett helvete jag inte vill tillbaka till.

Så nu lever jag i självvald exil.

Och orkar inte med kvinnor.

- - -

Och mitt lilla fantastiska barnbarn!

Han måste komma från Mars.

Vilket mästerverk.

Skall fan köpa en gokart till killen.

- - -

Och nu skall vi till Oslo.

Till våren.

Och se Sabaton.

Jag vet ju några bra restauranger på Karl Johan.

- - -

Och Ramberget brinner i höstlöven.

Och häcken tar SM Guld.

- - -

Och kärleken är som rubiks kub.

- - -


Och Nurburgring 2023 ligger och väntar.
Så vi kan köra skiten ur oss.

- - -

Och en missled indoktrinerad kommunist hade synpunkter
på en Staliniskt text.

- - -

Det sjuka är.

Att vi alla är indoktrinerade.










Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2022-10-30 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP