Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fram tills dess

Smakar på orden.
De som sakta förblöder.
Till saknad utan ägare.
Till gåtfull närhet och frånvaro av den.
Fälla av glamourös catwalk.
Dimman klättrar på väggarna.
Stundtals jag vinner.
Men vadar i det jag förlorat.
Bedårande glitter du skugga av kaos.
Den åttakantiga tärningen avslöjar oss.
Mer än de stjärntecken som beskriver
våra egenskaper.
Vinglar till men tar tag i den utsträckta ekens hand.
Kommer inte ihåg de magiska formlerna just nu.
Men det passionerade inom oss glöder, vibrerar, älskar.
Förför mer än kyssen.
Kämpar att vinna immuniteten.
Att hålla sig kvar.
Paktar.
Som ett tv program.
Jag slutat se på.
Men tack och lov börjar snart
biggest loser
äntligen.
Då jäklar.
Då börjar livet.
Då blir det nya tag.
Nya erfarenheter.
Kilon som rasar.
Nya vänskapsband skapas.
Det är vad jag längtar till.
Men fram tills dess
Jag nöjer mig med mig själv.
And so far so good.
Andra kanske tycker annorlunda.
Men jag sluter mina vingar om
tystnaden och släpper in endast
stjärnhimlens diamanter.
Kvar blir azurblå lergökar.
Tacksam inför livets paynes gray.
Just nu för evigt.
För alltid.
Då.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-30 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP