Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sagorna

Säg mig fagre prins
Vart i skogen är det du finns

Säg mig hur långt kan vi gå
Var slutar vår lust
När började våra hjärtan slå

Säg mig när slutade syrsorna spela
Var det när ungmön
Såg Näcken och hans fela

Säg mig djupt därinne i skogen
Är verkligen Bergakungen
Sin fagra hustru trogen

Säg mig kan Skogsrået verkligen trollbinda
Lura alla män
Och de runt sitt finger linda

Säg mig fagre prins
Är det hit du skall leda mig
Är det i denna värld du finns




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-30 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP