Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


991.HALLOWEEN-marshmallow-SVAMP

HALLOWEEN-marshmallow-SVAMP

beröring av ögat - marshmallow-
i handen - dunbolster -

med tiden - jäst-volym - en klump,

sedan - en spricka i ytan-
dras den samman - bildas åsar,

fiberkött -en boll -
!som om den!- gränsar tätt till marken,

vänder man upp - syns -
-ett pyYyttelitet hål-
det är näringskanal...

snösvamp - bubbla - i stadens parker
är #frestelse - lockelse# för svampälskare...
=== === === ===
The vinter is on its way...
and * We #are still herre !!!
===
!!!idag är det tjock dimma hos oss




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-31 07:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP