Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontrollmekanismernas mekanik

Kontrollen hämmar
Får din kärna att gråta
Tårar blir till småsten
som blockerar
din väg ut
Ångesten stiger
Blir till berg som skymmer
Får kaoset att ta dess plats
Den motsatta effektens faktum




Fri vers (Fri form) av Tea Eriksson
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-10-31 13:19



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Ja exakt så... kontrollen blir självupprätthållande, sin egen orsak. Dess brister får oss att vilja kontrollera mera.... istället för att släppa. Fint analyserat.
2022-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Tea Eriksson