Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På väg från jobb


Vintertid

Tiden har backat

mörkret inträder

jag såg en stjärna tändas




Fri vers av Maiah VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-31 18:52



Bookmark and Share


    Esa Salomaa
gillar den här formaten. Lite text, mycket innehåll. Bra
2022-11-03

  Lars Hedlin
Så fint :)
2022-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP