Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vertikal kontakt….

Jag ser ljuset

gåtan om Anden

är löst!

Får svar på tal!

Han finns ju

där uppe och

jag har kontakt

varje dag!

Herren ser mig

och är glad!

Halleluja!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 112 gånger
Publicerad 2022-11-01 00:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så har jag det också.
2022-11-07

  Solstrale VIP
Trösterikt och hoppfullt! <3
2022-11-02

  Kajan VIP
Det låter härligt med förtröstan, och att se ljuset.
2022-11-02

  Eva Langrath VIP
Amen
2022-11-02

    Lars Gullberg
Bönhörd. Vackert. Det strålar. Fint Birger
2022-11-02

  Marita Ohlquist VIP
Fint om religionens positiva inverkan.
2022-11-02

  Sparvögat VIP
Ett underbart ljus vilar här…
Så fint!
2022-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy