Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda man kan göra att resa sig och stå


Min bästa kompis Pappa hängde sig i Hjällbo.

Han hängde sig sannolikt för att han blev lämnad av en kvinna.
Så kärleken är ett fruktansvärt monster.

Lider så med honom.

Men tyvärr så lever vi livets kuvös.

Och alla kvinnor vill ha sin riddare
På match,com

Hjälmprydd och med svärdet högt.

Och en stegrande häst.

Kan meddela att det finns få riddare där.

Och det finns inte heller drottningar där heller.

Absolut alla har sina skador.

Ifrån skyttelinjen i kärleken.

För den mest brutala fiende du kan möta.

Är just kärleken.

Labyrinternas labyrint.

Och då jag ändå varit i Afghanistan.

Talibanerna dödade inte mig.

Men kärleken mördade mig.

- - -

Och om hängning.

Vi finnar är experter på detta.


Men inga snaror hjälper oss då.

- - -

Och jag undrar.

När ”Karma strikes back”

Så slutsatsen är att kärleken är evil.

Då gäller det bara att
resa sig och stå rakt upp.

Och inte att hänga sig.

Eller att hoppa från Älvborgsbron.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-01 00:42



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bra! Läsvärt! Beaktansvärd text!
2022-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP