Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Still mitt hjärta

där du ror 

där du bor

still mitt hjärta 

där du andas

där du lever 

still mitt hjärta

där du pulserar 

där du rusar

still mitt hjärta 

där du flimrar

där du bultar 

still mitt hjärta

still

mitt

hjärta




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-01-09 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP