Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

November

Här och där
En kaffekopp
Grannen är ute och går med katten
Jag hör katten jama då jag sitter på min balkong
Lyssnar på den remixade versionen av Revolver
Det är tisdag
Det är November




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 313 gånger
Publicerad 2022-11-01 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP