Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... funderar ... och tom. fotot gick på sned....


Något e på tok ...

... har jag redan skrivit

allt som var meningen?

... har jag redan lagt ord vid ord?

På balkongräcket

spatserar den ena mesen

efter den andra

... och alla ser

pigga ut

... har jag redan vistats

här alltför länge

 

ps, fotot e mitt

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Monika A Mirsch VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2022-11-01 13:31



Bookmark and Share


  fabelfarmor
fin dikt! men vad är det på bilden?
2022-11-20

  Eva Helene VIP
Blir glad att läsa och se - visst får vi tokas härinne om det skulle falla sig så. Vi möts igen i ord och bild!
2022-11-02

  Eva Langrath VIP
Tänkvärd dikt . Att få leva är meningen med livet tänker jag och ibland flödar orden för att plötsligt avstanna och sedan ta fart igen.
2022-11-02

    Lena Staaf VIP
Fina tankar! Att leva är ändå meningen med livet, tänker jag.
2022-11-02

  Blomma-Stjärna VIP
nej, inte har vi ordglada varit här för länge - låt oss fortsätta spatsera den ena poeten efter den andra!

angående bilden: inte behöver vi bära det hundhuvudet - jorden bär!
2022-11-01

  Fjellhuldra VIP
En härlig stark poetisk dikt.
Fin rytm.
2022-11-01

  Kungskobran VIP
Den långa tiden väntar inte på att bli kortare.
2022-11-01

    Ohemulen VIP
För mig verkar det som om dina ord är lika pigga som dina mesar :-)
2022-11-01

  Maria Sundelin VIP
Man har aldrig varit här för länge
Kramar
2022-11-01

  Solstrale VIP
Inte ska du behöva bära hindhuvud för detta …

En bild med associationer och en text som längtar efter överlevnadsmetoder för en lång rad ordformler skall få en chans att framkallas. Metapoetiskt med en tutch of självdistans! Bra där humor!
2022-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP