Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


det liv vi vill ha


... vi är här

         vandrar 

                på samma jord...

 

... vi har rätt att välja

                det liv vi vill ha...

 

                 vad sker när vi valt

          det GODA

tar det onda stopp?

                         det liv vi vill ha

                   hur vet vi att det
                                           är bra

                    för alla andra?

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2022-11-04 20:52



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Allt är inte svart och vitt; ibland när man tänker ett varv till så uppstår bara fler frågor och svaren tycks inte heller självklara.

En tänkvärd dikt som ställer saker på sin spets tycker jag!


Bra skrivet!

väldigt fin bild också!
2022-11-07

  Respons VIP
Viktig fråga!
2022-11-06

  Blomma-Stjärna VIP
fin dikt o bild - ger funderingar!
2022-11-05

    Lena Staaf VIP
Fin dikt med viktig fråga! Ett plus för grafiken.
2022-11-05

  Kajan VIP
Den stora frågan som avslutar ringer kvar efter läsningen och gillar den visuella upplevelsen .
2022-11-05

    ej medlem längre
Alla vill väl vi ha ett gott liv, men om det passar för flera - så mycket bättre!

Snygg finnish...
2022-11-05

  Örjan Noreheim
Fint uppställt. Den får fyra solsrålar av mig. Ja hur vet vi att det är bra.....
2022-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP