Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Epicentrum

ännu vapen
pilspetsars ekande ansats
ännu dessa händer
mot gatans larm
brinnande hav och
sorlet från
sövande fontäner

saknar piazzan
i min hemstad
rullande över mina
ögonlock slutna
kring två isglober
klingande av stål
bärande punkter
bärande detta kött
detta drömlösa
huvud in och ut
ur nattens epicentrum




Fri vers av Zacharias Corbies
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-08-08 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zacharias Corbies
Zacharias Corbies