Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kattblinkningar och blå ögons ljus

Vi blev längre ihop

Jag sträckte på mig
Blev mer av mig med dig

Tvekade aldrig den snåriga färden
Växte, blommade, ekade över världen

Vi höll mjukt varandras händer,
erövrade alla drömmar,
en i sänder

Murar revs och bröts till grus
Kattblinkningar och blå ögons ljus

Förtrollade varandra och förgjorde sår,
bröt hårda vintern och lovade evig vår

Evigheten slogs i kras
Blev ingen sanning,
en utled fras

Vårens oändlighet nöttes kantstött bort ,
sommar och höst ett ögonblick kort

Vinterns kyla krympte oss små,
hjärtan stela, drömmarna få

Ekot tystnade, ögonen dog
Murar restes åter med tystnaden som fog

Händer släppte långsamt varann
Vi gled isär
Vi försvann





Bunden vers av Tesa
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-02 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tesa
Tesa