Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykopaten och kärleken

ibland känner jag
mig som Dorian Grey
som att allt jag gör
är att måla över öppna sår
som dina händer
utan ansträngning
förvandlar min hud till
när min lycka
trumfar din

eller när jag empatiserar
med ett marsvin
kanske får en vän
syskonkärlek
eller gud hjälp mig
är snäll och bryr mig
helt utan anledning
ger en eftertänksam present
bara av mig själv

efter ett tag
säger du att jag är galen
ja helt deranged
för jag kan få folk
att gråta
för jag har en kraft att manipulera
du inte förstår
en kraft som skrämmer
dig mer än allt

den ondskan
är utom din kontroll
du förstår inte
dess naturlagar
vad som är orsak
och vad som är verkan


och det är därför
jag målar
över mina sår






Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2022-11-02 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP