Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


992.LOOK!

Allt upprepas
för att

det NYA ska gå
vilse i det GAMLA

och det GAMLA
ska vilse
i det NYA

medan MELLERSTA
är sökande

...på så sätt...

SKALL*DET PERFEKTA*
FÖREVIGT EFTERFRÅGAS!

===###===
ansikten brända
av *SOL*LOOK!
WAR DANCE!är trög i
uppmärksamhetens vidder!
===###===
åååååååååååååh!kbf




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-02 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP