Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den lilla stunden.

står där i den.
gröna lunden på kyrkogården.
jag står där och.
tänder ljus till dej.
mina kära min son jim.
dina 2 flickor är med.
vi står stilla i denna stund.
dina flickor tänder ljus.
o lägger krans.
jag står och talar,
till dig din grav dom tittar.
det var jag som fick .
bära din urna sätta.
den i jorden.
du ligger bredvid minna föräldrar.
kära son var vid kyrkogården.
,från januari till maj.
när du gravsättes.
gick dit varje dag visste,
var dom hade alla urnorna.
visste vad du låg..
till sist orkade jag inte .
vi saknar er kära söner.
vet du ville ligga bredvid din bror ,
som ligger i småland..
det var inte jag som bestämde alt.
en dag alla minna kära.
en dag att minnas .
att ni inte finnas,
2,112022av bigitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-11-02 09:28



Bookmark and Share


  louisegirl
Texten berör mitt hjärta!
Så stor sorg!
2022-11-02

  Marita Ohlquist VIP
Texten berör mitt modershjärta, vet hur det känna att förlora ett barn.
2022-11-02

  Öknens Ros VIP
En stor sorg att bära.
2022-11-02
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP