Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Havet

 

Bara havet,

ligger framför mig.

 

Lämnar allt,

bakom mig.

 

Fyll upp mitt glas,

med kallt vitt vin nu.

 

Bara havet,

ligger framför mig.

 

Det finns inte längre

någon som väntar,

på mig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-11-02 12:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fin dikt, fick först känslan av total frihet, men läste igen och fick en mer sorgsen känsla av ensamhet. Snyggt skildrat hursomhelst!
2022-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP