Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hak

Glasvis platsar jag på Sunket.
Ansiktsfärgen, sluddret, obekymret, och
blicken.
Jacken utan fokus,
typ som med en kepa.
Över höronen också.
Beställer in en dagens, lika bra.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-02 15:33



Bookmark and Share


  Respons VIP
Livet på krogen fångad i små exakta förnimmelser. Gillar ditt sätt att sammanfatta och skapa nya ord: Höronen
2022-11-05

  angela Täubert fd Jansson VIP
Denna berör starkt.
2022-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP