Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sockervaddsmjuk

Jag är åter hård och stel
Åter salt

Rynkorna i pannan är nya

För ett ögonblick var jag sockervaddsmjuk,
klibbig, söt och hel

Inget fäster längre på mig
Det rinner bara av

På nåt sätt hänger det ihop med dig
Åstundade formbara, kladdiga mig




Fri vers (Fri form) av Tesa
Läst 69 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-02 16:49



Bookmark and Share


  minblekakind VIP
lite kent-feeling. gillar!
2022-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Tesa
Tesa