Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Agenda 30


Den perfekta stormen

Det globala virusutsläppet
Skrämselpropagandan
Injektionerna
Elbristen
Inflationen
Höjda skatter och räntor
Klimatkrisen
Starten av Ukrainakriget
Införa valutafritt samhälle/ kodsystem på
gång. Du ska vänja dig dig att skanna märket#

Senaste nytt: Polen bygger stängsel mot ryska exklaven.
Det pratas om en ny flyktingvåg som ska in i Europa

Propagandan som format människorna till att
gå på kommando är planen för att kunna sänka
medelklassen till viljelösa robotar...kontrollerade
genom tekniken!

"Du kommer inte äga något och du kommer att bli lycklig!"
Enligt agenda 30

Sanningen är att du transformerats till en slav!

De flesta kommer att säga konspiration men hur många
ser stegen och stormens ingredienser ...det är frågan!







Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-11-02 20:00



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Flera olika saker som inte har med varandra att göra nämns som tecken på nåt dunkelt som sker.
Vad har Covid med kriget i Ukraina att göra?
2022-11-10

  Staffan Nilsson

Vem tror att sanningen finns i massmedia?

2022-11-07

    lydriket
Agenda 2030
2022-11-07

  Koloristen
Slutet på Europa som européiskt. Det är "stormens" agenda.
2022-11-03

  Marita Ohlquist VIP
Om det fortsätter så här, kommer det att ta en ände med förskräckelse.
2022-11-02

  Kungskobran VIP
Ropen skalla
dressera alla
håll käft och sitt still
det är vad vi vill
betala och sitt tyst
säg inte ett knyst
maktens val
kontrollen är maximal
först när livet är slut
kan du pusta ut

2022-11-02
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP