Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förskjuten dygnsrytm ... ... Men sängen är inte speciellt lockande utan dig som är ämnad för mig ... - Om än det ser lovande ut för att jag sedan 2019 kommer kunna få en bättre dygnsrytm ... publicerad tidigare här i februari 2013


Dagdrömmar ...

... är det jag avser
att ägna de närmaste timmarna till ...

Vet ju vad livet 
har att ge
Att det är så
mycket mer 
än vad jag förmår att se ...

Likväl det jag kommer
att drömma om idag
är någonting i stil med
det jag drömde om igår ...

Lite om allt det
jag saknar allra mest
i den verklighet
vilken ej
behagar skänka mig
den dig
som är ämnad för mig
en kort evighets sekund
nära tätt intill
här hos mig ...

Men eftersom jag vet
att du finns där
någonstans för mig
och att du vill
att jag vill dig
lika mycket som
du vill mig ...

- och så är det ju dessutom snart vår -

... så är det 
mina drömmar 
kommer att bjuda på
inte så särdeles svårt att gissa ändå ...

Ty när jag 
så innerligt väl
känner inom hela mig
vad du kommer
att vilja göra med mig
innan du somnar
intill mig ...

... blir drömmen
en lockelse
från vilken jag svårligen
förmår att värja mig ...

Så nu säger jag tack och hej!
För kudden och täcket
väntar tillsammans
med drömmarnas rike
på att få ta hand om mig ...

... och jag har liksom
ställt in mig lite grann
på vad jag nu ska ägna mig åt
av allt det där jag vill få
göra tillsammans med dig
när du väl kommer till mig...

- Du får precis vad du vill

ty jag avser att få dig att njuta fullt ut
tillsammans med mig
från allra första början
utan något egentligt slut ...

... precis så som jag kommer att njuta
av att få känna allt det du gör
för att få mig att njuta fullt ut
tillsammans med dig ...

... Igen och igen och igen 

såväl nu som sen
intill och förbi 
den kommande evigheten ...

Men eftersom det är
rätt länge sen 
jag ägnade mig åt sånt där
behöver jag nog lite tid
för att pröva på 
och finna ut 
innan drömmen tar slut
lite mer av allt det där
som är av typ
''allt det där som får dig 
att vilja ännu mer med mig ...''
som jag vill få göra 
så mycket mer med dig 
sen när du väl kommer 
på riktigt för att stanna
och förbli här med mig ...

- Fan, vad jag saknar dig!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-11-03 05:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP