Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havsrosor

Att sakna sig själv
är som att finna sig själv
på äng av vemod.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-03 07:11



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Väldigt fin!
2022-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP