Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Karma Eller vad du vill

Jag tror inte på era gudar
men kalla det karma
Eller vad du vill
Själar som föds gamla
För ett liv
inte räckte till.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-03 08:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP